360drone.dk

Hvor Må Man Flyve Med Drone?

21. July 2021
Billede: Pixabay

Har du lige fået din første drone? Så er du sikkert i tvivl om, hvor du må flyve med den, og hvor du ikke må flyve med den. Dette kan du blive langt klogere på herunder, hvor du får et fint overblik over alle reglerne for, hvor man må flyve med dronen.

Hvor må man flyve med drone? Det var tidligere sådan, at man ikke måtte flyve drone i bymæssig bebyggelse. I dag er det således, at man i stedet skal forholde sig til, om der er risiko for, at der er mennesker under dronen, når den flyver. Hvis der er mennesker uder dronen, så må den ikke flyve der. Du kan altså trygt flyve ind over en tom mark, hvorimod at flyve indover et villakvarter ikke er lovligt.

Herudover er der også nogle yderligere afstandskrav, der lyder således:

Sidens tekst er udarbejdet med økonomisk støtte fra Moodings. Moodings forhandler blandt andet sofabord. Uden støtten fra Moodings kunne denne hjemmeside ikke findes.

Relaterede

02.07.2021

Hvilken drone skal man købe?

Hvilken drone skal man købe? Er du på udkig efter din første drone, så kan det godt være uoverskueligt at vælge den rette drone. Der findes mange forskellige droner i helt forskellige prisklasser, så du skal selvfølgelig vælge en drone der passer ti…
01.07.2021

hvem tager drone luftfoto? Få svaret her

hvem tager drone luftfoto? Få svaret her Har du spekuleret over hvem det er der tager disse flotte luftfotos med droner? I dette indlæg vil jeg, fortælle hvem disse personer er. Find svaret forneden. Du har nok set en masse luftfotoer taget af droner efter…